Završena izgradnja pristupa koji povezuje Vukovarsku ulicu i šetalište uz Savu

FOTO: Grad Slavonski Brod

27.2.2023. | 19:49 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1146

Od danas građani na raspolaganju imaju novoizgrađeni pristup za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti koji povezuje Vukovarsku ulicu preko pješačkog prijelaza sa šetalištem uz rijeku Savu.

Novoizgrađeni pristup omogućuje građanima lakšu mobilnost i sigurniji prijelaz iz Vukovarske ulice na šetalište i obrnuto, a sve je izgrađeno sukladno Pravilniku o osiguranju pristupačnosti građevina osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Izvor:www.slavonski-brod.hrVIŠE NA TEMU:
PRIJELAZ
KEJ
INVALIDI
GRAD
Komentari (1)
larryfox
28.2.2023.
Jeste li bezuspješno pokušali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da biste se riješili duga? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih tvrtki za zajmove u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prijaviti se možete putem WhatsApp-a 14092051142 ili e-maila larryfox2017hotmail.com
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva portala SB Online.SB Online ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu redakcija@sbonline.net.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI