Velika grupa migranta lutala je na području susjedne županije, neslužbeno se doznaje kako su došli iz smjera naše županije

FOTO: Čitateljica 034portala

13.10.2020. | 16:41 | M.B.
IZVOR: www.034portal.hr
Pregleda: 3214

Na području Požeško-slavonske županije, na prometnici između Donjeg Čaglića i Bijele Stijene, jučer je zapažena veća grupa migranata, a fotografije istih dijelile su se po društvenim mrežama. 

Migranti su, prema našim neslužbenim informacijama, iz Brodsko-posavske županije krenuli prema Požeško-slavonskoj, a sudeći prema poznatim činjenicama vezanim za njihove destinacije, nije im bilo u planu zadržavati se na području Hrvatske općenito. 

Iz Policijske uprave požeško-slavonske je Lipički kompas za navedeni događaj dobio sljedeću informaciju:


"Obavještavamo Vas da su policijski službenici u ponedjeljak, 12. listopada 2020. u poslijepodnevnim satima na području mjesta Bjelanovac, zatekli više stranih državljana (bez osobnih dokumenata) za koje se utvrdilo da nezakonito borave u Republici Hrvatskoj. Navedene osobe su dovedene u službene prostorije Policijske postaje Pakrac radi daljnjeg postupanja  sukladno Zakonu o strancima.“

foto: Društvene mreže

Izvor: www.034portal.hr

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI