SB Online - Uvjeti korištenja

Centar za Medije d.o.o.
SLAVONSKI BROD
OIB: 04692124627

KOLAČIĆI (Cookie policy)

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, SB Online pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete obrisati u svome pregledniku u postavkama (Postavke >> Privatnost >> Povijest/Kolačići). Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića.

Kolačići SB Online-a

- sbkol - kolačić koji se pohranjuje kad kliknete "Pristajem" i traje 3 mjeseca,
- privv i chec - privremeni, kratkotrajni kolačići koji služe da bi program provjerio jeste li omogućili kolačiće u vašem pregledniku i traju do 2 minute
- scree_ns i abscree_nz - kolačići koji sadrže vrijednosti širine i visine vašeg ekrana,
- jav1 - kolačić koji detektira javu u vašem pregledniku i
- ank - kolačić koji se pohranjuje prilikom glasanja u anketi.
Ukoliko ste oglašivač i imate oglašivački račun otvoren na portalu, prilikom prijave pohranjuje se kolačić rekkl u vašem računalu. Kolačić se briše Vašom odjavom. Ukoliko želite obrisati vaš oglašivački račun, javite nam se e-mailom na adresu: info@0sbonline.net sa zahtjevom za brisanje podataka i oni će u razumnom roku biti obrisani, o čemu ćete biti obaviješteni.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za privatnost i kolačiće, slobodno nam se obratite na e-mail info@sbonline.net i dobit ćete odgovor u razumnom roku.

Kolačići treće strane

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics - zaštita privatnosti.

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

SB Online je online informativni medij koji donosi informacije iz sjevernog dijela Hrvatske uz povremeno prenošenje pojedinih zanimljivosti iz svijeta. Čitatelji portala su ujedno i korisnici.

Korištenjem bilo kojeg dijela SB Online-a u svakom trenutku smatra se da je korisnik prihvatio ova pravila korištenja prethodno ih pročitavši u cijelosti. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovom portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Niti jedan dio SB Online-a ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

SB Online čitateljima u dobroj namjeri nudi informativni sadržaj i osigurava njegovo korištenje sve dok se ne krše pravila korištenja. SB Online sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koje su kreirali posjetitelji te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje SB Online-a korisnici koristite na vlastitu odgovornost. SB Online ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja na SBonline.

KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Komentiranje sadržaja SB Online-a dozvoljeno je svim korisnicima i posjetiteljima koji koriste društvenu mrežu Facebook na našoj službenoj Facebook stranici i ispod članaka SB Online-a. Uredništvo ne moderira i ne uređuje komentare koje putem Facebook profila ili na drugi način unose korisnici odnosno čitatelji. Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje uredništva, već svakog komentatora ponaosob.

Izdavač i uredništvo SB Online-a niti na koji način nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj. Nije dopušteno vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim korisnicima, tako ni novinarima, autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, novinarima ili subjetkima članka mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Zabranjeno je spammanje ili bilo kakvo komentiranje s ciljem narušavanja ugleda drugih korisnika, pretplatnika, djelatnika portala ili nakladnika.

Zabranjeno je komentiranje s lažnih profila.

Uredništvo SB Online-a zadržava pravo bez objašnjenja ukloniti bilo koji komentar koji nije u suglasnosti s gore navedenim pravilima ili dobije prijavu nezakonitog i nedopuštenog sadržaja komentara.

AUTORSKA PRAVA

SB Online polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio i video materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava SB Online-a.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (SB Online, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da su na SBonline portalu povrijeđena vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite.

PRENOŠENJE SADRŽAJA

Prenošenje tekstualnog sadržaja dozvoljeno je u skraćenom obliku s istaknutim "živim" hyperlinkom koji klikom čitatelja usmjerava na izvorni članak na SB Online-u i s jasno istaknutim izvorom informacije u tekstu.

Fotografije je dozvoljeno preuzimati jedino uz suglasnost urednika SB Online-a i autora. Ukoliko se ne radi o fotografijama u vlasništvu SB Online-a, autorska prava reguliraju se s autorom i vlasnikom fotografije koji je istaknut uz svaku objavljenu fotografiju.

LINKOVI NA VANJSKI SADRŽAJ

SB Online objavljuje linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. SB Online linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

IZMJENE PRAVILA

SB Online zadržava pravo bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama SBonline će korisnike obavijestiti objavljivanjem na portalu.

Zadnja promjena: 24.5.2018.

SLAVONSKI BROD VRIJEME

FOTONALAZ

FOTKA DANA: Pogledajte kako izgleda sudar jelena na Papuku!