Pogledajte koliku je kaznu zatvora dobio za brutalno premlačivanje na Badnjak

Ukinut istražni zatvor za Mateja koji je brutalno pretukao Djeda Mraza
(FOTO: L.S.)

22.3.2023. | 12:46 | SBonline
Pregleda: 17875

Vojnik koji je brutalno prteukao Kristijana na Badnjak osuđen je na godinu i četiri mjeseca zatvora.

Baričić je osuđen na osam mjeseci uvjetno.

Danas je počelo suđenje Mateju Mitroviću čovjeku koji za Badnjak prošle godine brutalno udario Kristiana Ereiza dečka obučenog u Djeda Mraza.
Mateja, tada djelatne vojne osobe tereti se za nanošenje teške tjelesne ozlijede. Izjasnio se krivim po svim točkama optužnice.


Matej je ispričao svoju stranu priče. Priča kako je došao u Prohibition bar slaviti Badnjak sa svojim prijateljima. Leon Ćurić je došao do mene kako bi riješili neke nesuglasice iz prošlosti, odbio sam te mi je zadao udarac šakom u glavu, priča Matej. Tvrdi kako ga je oštećeni Kristijan Ereiz uhvatio za vrat, a kasnije je bilo ono što se vidi na snimci.

Na suđenju je bio prisutan i Kristian Ereiz oštećeni u ovom postupku. Priča kako je dobio udarac u glavu te je tada pao u nesvijest te se više ničeg ne sječa. Probudio se nekoliko ulica dalje jer su ga prijatelji nosili.

Vezano za ozljede ispitan je i doktor vještak Marcel Marcikić. Marcikić je rekao kako je do potresa mozka i oštećenja bubnjića došlo isključivo zbog udarca nogom u glavu, te da je druga osoba udarila Kristijana u donji dio prsnog koša a ne u kuk.
Na suđenju je bio i drugookrivljeni Đuro Baričić koje ispričao kako je Kristijan 20 kilograma teži od njega i viši za dvije glave. Baričić tvrdi kako je prvi dobio udarac u glavu i tada mu je razbijena arkada a on je njega udario na tlu kako ga kasnije ne bi ovaj ponovno dohvatio.

Optužnicom je predložena kazna od godinu i šest mjeseci koju Marković nije prihvatio.

Kako upravo doznajemo ukinut je istražni zatvor za Mateja Mitrovića.

Marković je osuđen na godinu i četiri mjeseca zatvora.

Baričić je osuđen na osam mjeseci uvjetno.


VIŠE NA TEMU:
TUČNJAVA
KAZNA
SUD
ZATVOR

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI