Tko zapravo ’drma’ Novom Gradiškom? Tajnik-pročelnik Zebić ili gradonačelnik Grgić

FOTO:

27.6.2023. | 19:53 | SBOnline
Pregleda: 3842

Čitatelji ocijenili:

5

Zlatko Zebić, desna ruka novogradiškog gradonačelnika Vinka Grgića izgleda u tom Gradu već dugi niz godina drži sve konce u svojim rukama.

I ako Zebićeva dužnost nije prema Zakonu objaviti visinu neto plaće, ne sumnjamo kako je ona zaista veća i od same Grgićeve, a da bi potkrijepili tu tvrdnju predstavit ćemo vam o kome se radi.

Ovaj elegantno popunjeni muškarac, kako smo već rekli tajnik je odnosno pročelnik Grada Nove Gradiške. Ali uz tu funkciju diktira gospodarsko-političku situaciju u Gradu kroz razne Nadzorne odbor.


Tako je Zebić predsjednik Nadzornog odbora tvrtke koja je između ostalog u vlasništvu Grada Nove Gradiške - Vodovod zapadne Slavonije, također predsjednik je i Nadzornog odbora tvrtke Odlagalište d.o.o. Rezimirajmo od četiri trgovačka društva koja su u vlasništvu Grada Zebić vuče konce u dva.

Uz svoju plaću i naknadu iz Nadzornih odbora vjerujemo kako Zebićeva plaća veća od one saborske koju prima Grgić. Ali to nije sve, kako bi Grad Nova Gradiška bio pravi bankomat za obitelj Zebić, Zlatko je svoju kćerku zaposlio u novogradiškoj Gradskoj upravi.

O vrućim igrama na novogradiškim ulicama ali i o slavljima rođendana novogradiških gazda moć ćete čitati u narednim danima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI