Svjetski rekord: Parkirali traktor na 12 pivskih boca

FOTO: printscreen

11.4.2021. | 21:19 | AGROKLUB
IZVOR: agroklub.com
Pregleda: 2438

Na jugu Njemačke, u srcu Bavarske nalazi se općina Mallersdorf-Pfaffenberg iz koje dolaze farmer Stefan Petke i njegov sin Fabian Schrempf koji su se odlučili za neobičan pothvat. Naime, pokušali su osvojiti svjetski rekord u parkiranju traktora na prazne boce piva.

Svoje vozilo marke Deutz- Fahr, teško osam tona pokušali su staviti na 12 praznih boca. No, kao da im to nije bilo dovoljno, postavili su i vremensko ograničenje od tri minute.

Četvorica sudionika su prije svega u dvorištu obiteljske kuće Petke postavili svojevrsnu rampu od debelih greda, a između njih po tri boce. Ispod i na njih stavili su daske, tek toliko da na njima može stajati točak.


Sve su vrijeme na glavama imali zaštitne vizire u slučaju da boce puknu pod ogromnom težinom traktora.

Nakon što je mladi vozač punu minutu manevrirao dovodeći traktor na grede, uslijedilo je njihovo pažljivo uklanjanje. Pravo je iznenađenje uslijedilo nakon toga. Kotači grdosije su stajali na staklenim bocama, a istovremeno, otac i sin postigli rekord za kojega su priznanje dobili od Njemačkog instituta za rekorde (Rekord-Institut für Deutschland).

Kako je to izgledalo pogledajte na ovoj poveznici.

izvor; www.agroklub.com


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI