SVEČANA PRISEGA: Ovo je nova državna odvjetnica u Sl. Brodu

FOTO: DORH

15.7.2023. | 18:34 | DORH
Pregleda: 8428

Četvero županijskih državnih odvjetnika i dvoje općinskih državnih odvjetnika imenovanih na 15. sjednici Vijeća održanoj 3. srpnja 2023., kao i dvoje zamjenika županijskih državnih odvjetnika imenovanih na 11. sjednici Vijeća održanoj 17. svibnja 2023., svečano su danas prisegnuli na te dužnosti.

Pred Glavnom državnom odvjetnicom Republike Hrvatske Zlatom Hrvoj-Šipek svečano su prisegnuli: Jurica Ilić na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, Ivanka Vidović-Vinketa na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci, Andreja Vrančić na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, Marija Vukasović na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te Sanja Đaković na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru i Ilija Gregić na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Pred predsjednicom Državnoodvjetničkog vijeća Željkom Mostečak svečano su prisegnuli Mirna Štivić na dužnost zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru i Željan Branica na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI