Sudac na utakmici udario igrača Posavca?

FOTO: I.S.

22.3.2021. | 13:32 | Igor Safundžić
Pregleda: 3393

U subotu, 20. ožujka, u Slavonskom Brodu odigrana je nogometna utakmica između NK Amater i NK Posavac Ruščica. Odigrna do 81. minute. Tada je  utakmica prekinuta jer je  navodno je došlo do fizičkog napada suca Darija Jurevića na jednog od igrača Ruščice, a nakon što je sudac dosudio kazneni udarac u korist NK Amatera.

O svemu se danas službenim priopćenjem oglasilo Povjerenstvo nogometnih sudaca i instruktora Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije.

U priopćenju se navodi kako će Komisija nogometnih sudaca Brodsko-posavske županije učiniti sve u okviru postojećih okolnosti kako bi zaštitila ugled Županijskog nogometnog saveza. te nakon završetka disciplinskog postupka tijela Saveza kao i državnih organa, donijeti svoj sud. Na osnovu trenutnih podataka kojima raspolažemo, nismo u mogućnosti djelovati jer imamo informacije o događaju samo od nogometnih sudaca te žurno očekujemo dodatni izvještaj delegata i predstavnika oba kluba.


Pozivamo državne institucije, prije svih Ministarstvo unutarnjih poslova te hrvatsko pravosuđe, da pronađe, procesuira i na odgovarajući način kazni počinitelje ovog napada, ako se dokaže da se dogodio. - stoji u Priopćenju koje potpisuje predsjednik KNS BP, Mario Galović.


VIŠE NA TEMU:
NOGOMET
SUDAC
UDARANJE
UTAKMICA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI