SNAŽNA PORUKA IZ SL. BRODA: ʺTo je crta ispod koje se ne može ićiʺ

FOTO: SB Online

10.3.2022. | 13:24 | Luka Safundžić
Pregleda: 2497

Ilija Nakić, zastupnik u Saboru Kantona Središnja Bosna te izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije, bio je dio delegacije koja je danas održala sastanak s predstavnicima Brodsko-posavske županije

"Inzistiramo i tražimo da se potpiše Sporazum o izbornom zakonu koja bi riješio mnoga pitanja u Federaciji Bosne i Hercegovine, a duboko vjerujem i na državnoj razini BiH. Dali smo svoj prijedlog na pregovorima u Neumu, poslali smo ga na sve moguće adrese u svijetu, te domaćim institucijama, prezentirali smo ga svima koji su zainteresirani. 

Nismo imali nekih velikih primjedbi od strane naših prijatelja izvan Bosne i Hercegovine, svjedoci ste da još uvijek bošnjačka politička strana, nije spremna potpisati taj isti sporazum, traži se od nas da napravimo kompromis. 


Hrvati više ne mogu imati kompromis, to je crta ispod koje se ne može ići, time bi doveli u pitanje, nas kao političkog naroda u BiH. Želimo vjerovati da će bošnjački politički predstavnici razumjeti sve što želimo i tražimo i da ćemo potpisati taj sporazum. Želimo vjerovati da će zbog budućnosti BiH, ipak napraviti jedan iskorak, da shvatimo da je naš jedini put Europska unija", kazao je general Nakić


VIŠE NA TEMU:
ILIJA NAKIĆ
SL. BROD
SASTANAK

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI