Noćas u Oriovcu strašna prometna nesreća

Sinoć u Oriovcu strašna prometna nesreća
(FOTO: DVD Oriovac)

13.2.2022. | 11:13 | Igor Safundžić
IZVOR: DVD Oriovac
Pregleda: 13408

Sinoć se u Oriovcu dogodila strašna prometna nesreća, u kojoj  su se dva automobila sudarila frontalno. Vatrogasci DVD-a Oriovac izašli su na teren a njihovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.
"Noćas 13.2.2022. u 1:38 preko centra 112 dobivamo dojavu o prometnoj nesreći u Oriovcu u ulici Braće Radića kod kućnog broja 43.
Sviranjem sirene i preko UVI aplikacije centar je uzbunio pripadnike vatrogasne postrojbe.Na intervenciju izlazimo u 1:43 s 2 vozila i 8 vatrogasaca te u pričuvi u domu ostaju još 4 vatrogasca. 
Zbog blizine mjesta nesreće i vatrogasnog dom dolaskom u 1:44 zatičemo frontalni sudar dva automobila te u jednom automobilu prikliještenu osobu.
U dogovoru s ekipom HMP pristupamo izvlačenju osobe iz automobila s pomoću hidrauličnih alata.


Posto je osoba ostala prikliještena nogama i donjim dijelom trupa ispod upravljača i komandne ploče vršimo skidanje vrata,rezanje krova, zarezivanje pragova automobila te pomoću hidrauličnih cilindara vršimo izdizanje komandne ploče s vozačevih nogu i naknadno još  pomoću hidraulične razupore i lanaca vršimo podizanje upravljača te tako oslobađamo prikliještenu  osobu.Nakon toga smo pomogli djelatnicima HMP da iznesu osobu van vozila na nosilima(dasci).
Vršimo pospremu alata i opreme koju smo koristili te se vraćamo u dom u 2:50.
Hvala vatrogascima koji su se odazvali na intervenciju".

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI