Sibinjci ispratili svog vatrogasnog zapovjednika

FOTO: J.P.

11.6.2022. | 18:04 | L.S./SBOnline.
Pregleda: 4715

Tužno je bilo danas na sibinjskom groblju sv. Matije

Sibinjski vatrogasci ovih dana su doznali da je njihov zapovjednik tridesetdvogodišnji Danijel Ostović preminuo. 'Nakon teške bolesti i višemjesečne borbe naš zapovjednik izgubio je borbu s opakom bolešću' napisali su na svom Facebook-u sibinjski vatrogasci.

Od zapovjednika vatrogasne zajednice općine Sibinj oprostio se i načelnik Josip Pavić zahvalivši Danijelu na svemu kao vatrogascu i kao prijatelju. Posebno dirljivo bilo je danas na prepunom sibinjskom groblju slušajući oproštaj predsjednika sibinjskih vatrogasaca Marka Puškarića koji je istaknuo kakav je Danijel čovjek bio, ali i da nisu ovako zamišljali svoj oproštaj.


Danijel Ostović iz Sibinja zapovjednik vatrogasne zajednice općine Sibinj je bio od 2017 godine, imao je 32 godine i dvije godine borio se s tumorom na korijenu nosa. U njegovu čast u Sibinju je danas svirala vatrogasna sirena a sveta misa služena je u sibinjskoj crkvi.Današnje prepuno sibinjsko groblje dokaz je da je općina Sibinj izgubila vrlo vrijednog čovjeka kojeg su svi poštivali.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI