Oglašavanje

Imate tvrtku, obrt ili upravljate ustanovom i trebate kanal preko kojeg ćete doći do potencijalnih kupaca i klijenata s područja Slavonskog Broda, cijele Brodsko-posavske županije i šire? Onda ste na pravom mjestu.

Zašto se oglašavati na SB Online portalu?

- više od 130.000 jedinstvenih korisnika mjesečno,

- više od 300.000 sesija i

- preko 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca.

Ovi podaci, bazirani na nezavisnom mjerenju Google Analyticsa, jamstvo su da će Vaš oglas na SBonline portalu doći do svoje publike.Screenshot: Google Analytics statistika posjećenosti SBonline portala za siječanj 2023. (pogledaj uvećanu sliku)

Što nudimo?

Na SBonlineu možete se oglasiti bannerima ili promo člankom. Cijene ovise o poziciji bannera, intenzitetu i vremenu zakupa oglasnog prostora. Osim toga, nudimo i usluge dodatnog oglašavanja na našoj službenoj Facebook stranici s preko 34.000 pratitelja.

NOVO: Sustav upravljanja oglasima za oglašivače

Oglašivač koji zakupi neki oglasni prostor na SBonline.net portalu dobit će ekskluzivni pristup sučelju preko kojeg će moći pratiti prikazivanje i klikanost svojih bannera na našem portalu u realnom vremenu. Osim toga, oglašivači mogu dobiti i direktno na mail s Google Analyticsa sve potrebne dokumente o posjećenosti portala.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI