SADA JE I SLUŽBENO: Pogledajte tko vlada Sl. Brodom

FOTO: Grad Slavonski Brod

17.4.2023. | 08:59 | Grad Slavonski Brod
Pregleda: 10918

Jučer su spuštanjem platna mira, predajom ključa grada djeci i polaganjem cvjetnog vjenčića na spomenik Ivane Brlić Mažuranić otvorene tradicionalne, 52. po redu, dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“. Svečanom otvorenju manifestacije prethodilo je Druženje iz bajke u sklopu kojeg su priređene različite zabavne igre zahvaljujući kojima je dječji osmijeh odjekivao brodskom Tvrđavom. U tjednu koji slijedi, sve do nedjelje 23. travnja, našim će gradom vladati djeca, a sve u čast Ivane Brlić Mažuranić koja je upravo u Slavonskom Brodu provela većinu svoga života i ovdje stvorila djela uz koja su odrastale brojne generacije.

Otvorenju dječjih svečanosti prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača. Nakon otvorenja, uslijedila je u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“ premijera predstave „Ribar Palunko i njegova žena“, a današnje su aktivnosti samo mali dio programa kojeg su gradske ustanove priredile za sve mališane koji će u narednih tjedan dana posjetiti Slavonski Brod.

Sve aktivnosti u sklopu programa manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“ možete pronaći OVDJE.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI