Proslavljena olimpijka Kornelija Kvesić govorila o važnosti sporta u našem društvu

FOTO: olimpijci.hr

16.10.2022. | 09:56 | olimpijci.hr
IZVOR: olimpijci.hr
Pregleda: 1402

U Osijeku je od 11. - 13. listopada 2022. godine održan Croatian Sport and Health Tourism Forum na kojem je sudjelovala i naša proslavljena olimpijka te dopredsjednica Upravnog odbora Hrvatskog kluba olimpijaca Kornelija Kvesić.

Hrvatski klub olimpijaca ima dugogodišnju uspješnu suradnju s Kongresom sportskog turizma koji se ove godine održao u organizaciji Lux Promocije i suorganizaciji Glasa Slavonije i Aspire, a pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Ministarstva turizma i sporta RH, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Ministarstva zdravstva RH.
Cilj Croatian Sport and Health Tourisam Expo je ukazati na izniman značaj razvoja sportskih aktivnosti i infrastrukture za unaprijeđenje zdravlja i sporta, a posebno kod mlađih dobnih kategorija.

Gđa Kornelija Kvesić pozdravila je uvaženi skup ispred Hrvatskog kluba olimpijaca te tijekom izlaganja sudionicima pojasnila veliki značaj sporta u našem društvu. U suvremenom društvu tjelesna aktivnost osnova je za unaprijeđenje sveukupnog zdravlja i tjelesne kondicije.

Izvor:www.olimpijac.hrVIŠE NA TEMU:
SPORT
HKO
ZDRAVLJE
KATEGORIJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI