PROBLEMI S POTICAJEM: Kažnjen HDZ-ov načelnik iz V. Kopanice

FOTO:

5.8.2023. | 13:33 | Luka S
Pregleda: 2335

Čitatelji ocijenili:

5

Povijerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa utvrdilo je da je načelnik Velike Kopanice Ivan Meteš povrijedio Zakon o sprječavanju sukoba interesa.

"Navedena povreda proizlazi iz propusta dužnosnika da po pisanom pozivu Povjerenstva u danom roku priloži odgovarajuće dokaze potrebne za usklađivanje prijavljene imovine u izvješću o imovinskom stanju dužnosnika i to izvješću podnesenom 03. siječnja 2019.g., izvješću podnesenom 29. travnja 2019.g. i izvješću podnesenom 21. lipnja 2021.g. s imovinom utvrđenom u postupku provjere na temelju podataka pribavljenih od nadležnih tijela, u dijelu izvješća „subvencije/donacije/poticaji“", kazali su na naš upit iz Povijerenstva.

Dodaju kako mu je izrečena sankcija obustave isplate dijela neto mjesečne plaće u ukupnom iznosu od 530 eura, koja će se trajati 4 mjeseca i izvršit će se u 4 jednaka uzastopna mjesečna obroka.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI