Prljavi igraju prljavo do kraja

FOTO: SB Online

27.5.2021. | 15:03 | Igor Safundžić
Pregleda: 2589

Kako se bližimo drugom krugu lokalnih izbora, neki više ne prezaju ni pred čim. U zadnjih nekoliko dana građani Slavonskog Broda primaju SMS poruke gdje se ponovno aktualizira tema darovanja gradskog zemljišta sinovima aktualnog gradonačelnika Duspare.

Naime, radi se o „aferi“ pokrenutoj od strane jednog lokalnog portala, koju su prenijeli Telegram i 24 sata. Odmah po objavi slučaj je dublje istražen i priloženi su dokazi o potpuno legalno provedenom natječaju u kojem su Dusparini sinovi samo dvije od mnogobrojnih obitelji koje su iskoristile Gradske demografske mjere za mlade obitelji, za koje se natječaji raspisuju i dalje, a ovako „lijepo“ sročena poruka bez objašnjenja vrlo jasno upućuje na običan pokušaj blaćenja aktualnog gradonačelnika.

Uz razne klipove koji se šire internetom i rezanja određenih izjava van konteksta, ovo predstavlja samo jedan od alata nečijeg poimanja vođenja političke kampanje. Tko šalje, na čiji račun, i po čijem nalogu, ne znamo, ali će sve to uskoro biti gotovo. Nekome, izgleda, gori pod nogama, pa je vrijeme za prelazak u totalni rat svim sredstvima raspoloživim sredstvima. Svi što gube se ljute, to je normalna stvar, ali prljavi igraju prljavo do kraja.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI