Pravila privatnosti

1. Ovo su pravila privatnosti portala . Ova pravila uređuju prava i dužnosti između nakladnika i korisnika. Korisnik je svaka osoba koja dobrovoljno pristupa stranicama na domeni . Nastavkom korištenja ovih stranica smatra se da je korisnik razumio i prihvatio Pravila privatnosti.

2. koristi kolačiće. Kolačići su računalne datoteke koje se pohranjuju u memoriju Vašeg preglednika. Kolačići služe za bolje korisničko iskustvo, sigurnije surfanje i obradu statističkih podataka o posjećenosti ovih stranica. Naši kolačići ne prate Vaše surfanje izvan ovih stranica i nisu ni na koji način štetni za Vaš uređaj.

Kako i zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bi korisnici mogli pretraživati sadržaj ovog portala (zaštita od spama), da bi mogli glasati u anketama te ocjenjivati i komentirati naš sadržaj. Također, koristimo alate trećih strana (Google, Gemius, Facebook, Youtube) za prikazivanje video sadržaja, lakše dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama, za provedbu statistike o posjećenosti i prilagođeni prikaz oglasa.

3. Kolačiće možete u bilo kojem trenutku obrisati (u Vašim postavkama preglednika, pod Privatnost), ali onda nećete moći koristiti naš portal.

Pravila privatnosti za članove

4. ima korisnički dio za registrirane članove. To su korisnici koji dobrovoljno ustupaju neke osobne podatke (ime i e-mail adresu) da bi mogli imati određene pogodnosti i pretplatiti se na mailing listu.

4. Osobni podaci naših članova su tajni, čuvaju se kriptirani u bazi i sigurni od hakera. ih neće koristiti za bilo koju drugu svrhu osim povremenog slanja obavijesti o novostima na portalu.

5. Registrirani član može u bilo kojem trenutku obrisati sve svoje osobne podatke iz naše baze, na stranici "Moj profil".

6. Ako imate bilo kakva pitanja vezana za kolačiće ili obradu osobnih podataka na portalu , pošaljite nam mail na adresu: redakcija@sbonline.net i naš službenik za obradu osobnih podataka će Vam odgovoriti u razumnom roku.

7. Nakladnik može povremeno mijenjati ova pravila privatnosti. O svim bitnijim promjenama obavijestit će korisnike putem portala. Svejedno, korisnik je dužan povremeno pratiti ova pravila kako bi u svakom trenutku bio informiran o svojim pravima.

Zadnja promjena: 20.2.2023.

Centar za Medije d.o.o. Ulica Matije Gupca 16 35000 Slavonski Brod Odgovorna osoba: Ante Mandarić

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI