Poziv izlagačima: Pridružite se Sajmu OPG-ova i Delikatesa u Obiteljskom Ambijentu Family Mall-a na Jankomiru 8. - 10. rujna!

FOTO: Family Mall

22.8.2023. | 10:19 | Promo
Pregleda: 569

Dragi proizvođači i OPG-ovi,

Imamo zadovoljstvo pozvati vas da postanete dio jedinstvenog događaja koji će povezati vašu domaću proizvodnju s ciljanim posjetiteljima. S ponosom najavljujemo "Sajam OPG-ova i Delikatesa" koji će se održati u obiteljskom ambijentu trgovačkog centra Family Mall na zagrebačkom Jankomiru.

Koncept sajma je jednostavan, ali revolucionaran: stvaranje mosta između malih OPG gospodarstava i potrošača koji cijene domaće, kvalitetne proizvode. Ovaj trodnevni događaj, uz svjež i raznolik pristup, otvara vrata direktnom kontaktu s posjetiteljima. Oni će prvi put imati priliku ne samo degustirati, već i kupiti vaše delikatese iz vlastite domaće proizvodnje.


Što nas čini posebnima?

Prodaja i Promocija: Naš sajam privući će velik broj posjetitelja koji su namjerno došli s ciljem kupnje. Vaši proizvodi bit će u centru pažnje, a uz to, individualno ćemo vas predstaviti na našim društvenim mrežama u promotivnoj kampanji najave eventa.

Edukacija i Radionice: S ciljem interakcije s posjetiteljima, organizirat ćemo radionice za izlagače i posjetitelje. Imate priliku sudjelovati u programu "Od Zemlje do Stola", te specijaliziranim radionicama iz segmenta poljoprivrede, stočarstva i prerade. Stručno vodstvo ambasadora sajma, gospodina Vlatka Grgurića, pružit će vam ekskluzivne uvide i znanje.

Lokacija i Infrastruktura: Family Mall nudi odličnu lokaciju s kompletnom infrastrukturom. Očekujte sanitarni čvor, konstantnu temperaturu, struju, vodu, WiFi te nove štandove i tepihe kako bismo vam osigurali najbolje uvjete za prezentaciju.

Networking: Sajam je prilika za ostvarivanje kontakata s drugim OPG-ovima, ugostiteljima, hotelijerima te kolegama iz industrije i srodnih djelatnosti. Vaša mreža suradnika mogla bi se značajno proširiti.

Postanite ključni sudionik ovog jedinstvenog događaja i dopustite da vaši proizvodi budu u središtu pažnje. Pridružite nam se na Sajmu OPG-ova i Delikatesa u Obiteljskom Ambijentu Family Mall-a na Jankomiru i budite dio priče o domaćoj kvaliteti i tradiciji.

Za više informacija i prijavu, posjetite našu službenu web stranicu. Očekujemo vas s radošću!

https://familymall.hr/sajam-opg-i-delikatesa/


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI