Potukli se u N. Gradiški, policija objavila detalje

FOTO: SB Online

30.1.2023. | 18:17 | PU brodsko-posavske
Pregleda: 2176

U unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, u Novoj Gradiški, Ul. M. A. Relkovića, dana 30. siječnja, oko 1.30 sati, javni red i mir narušavale su tri alkoholizirane osobe (26-godišnjak s 1,79 promila i 36-godišnjak s 1,92 promila na jednoj strani i 48-godišnjak s 2,43 promila na drugoj strani).

Spomenuti su se bez posebnog povoda posvađali i naguravali, a nakon upozorenja od djelatnice izašli su izvan ugostiteljskog objekta, gdje su nastavili sa naguravanjem kojom prilikom je 36-godišnjak udario 48-godišnjaka. Prilikom postupanja policijskih službenika, 26-godišnjak je je psovao na policijske službenike, vrijeđajući ih riječima.

Također je od istoga oduzeto 2,7 grama droge marihuane, te je utvrđeno da se koristi oštećenom osobnom iskaznicom. Policijski službenici protiv sve trojice podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 26-godišnjaka podnose i prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI