Popularna predstava dolazi u Sl. Brod, evo gdje i kada

FOTO: KKD IBM

21.9.2021. | 19:58 | KKD IBM
Pregleda: 2409

U ponedjeljak, 27. rujna 2021. s početkom u 19:30 u Kazališno-koncertnoj dvorani na programu je predstava Predsjednici&Ca nastala u koprodukciji Satiričkoga kazališta Kerempuh i FIJI grupe.

Riječ je o hit komediji nastaloj prema tekstu Tarika FIlipovića i Borisa Svrtana, a u kojoj igraju poznata glumačka lica: Tarik Filipović kao Franjo Tuđman, Hrvoje Kečkeš kao Stipe Mesić, Ornela Vištica kao Kolinda Grabar-Kitarović, Siniša Miletić kao Ivo Josipović i Boris Svrtan kao Josip Broz Tito.

Predstava Predsjednici&Ca proglašena je najboljom predstavom XIII. Gumbekovih dana, a predstavi je dodijeljeno i posebno priznanje za kolektivnu glumačku igru.


Na 28. Festivalu glumca nagradu Fabijan Šovagović za najbolju glumicu dobila je Ornela Vištica za ulogu Kolinde Grabar Kitarović u toj predstavi. 

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti radnim danom u vremenu od 9:00 do 14:00 sati, a na dan predstave sat vremena prije početka. Cijena ulaznice iznosi 70 kn.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI