Polaznici Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ u posjeti Slavonskom Brodu


(FOTO: slavonski-brod.hr)

4.10.2021. | 15:58 | slavonski-brod.hr
IZVOR: slavonski-brod.hr
Pregleda: 1374

Polaznici Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ s Hrvatskog vojnog učilišta u okviru redovnog Plana i programa izobrazbe ovih dana sudjeluju na studijskom putovanju s nastavnim posjetima u Slavoniji, Baranji i Srijemu. Prilikom posjeta odabiru one lokacije, odnosno mjesta i gradove koji su dali velik doprinos tijekom obrane Republike Hrvatske u Domovinskom ratu. S obzirom na veliku ulogu našeg grada u obrani Hrvatske, Slavonski Brod odabran je kao jedan od destinacija studijskog putovanja.Ratna škola „Ban Josip Jelačić“ najviša je vojno-civilna obrazovna institucija u Republici Hrvatskoj koja obrazuje visoke časnike oružanih snaga te druge državne dužnosnike. Poseban se naglasak u Ratnoj školi daje se na razvoju strateških vojnih lidera koji mogu kritički i kreativno razmišljati u današnjem složenom i neizvjesnom globalnom okruženju.
Prijem polaznika organiziran je u zgradi Brodsko-posavske županiji, a u ime Grada Slavonskog Broda na prijemu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je polaznicima Ratne škole predstavila sadašnje i planirane projekte Grada Slavonskog Broda.

(IZVOR: www.slavonski-brod.hr)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI