PODIGLI SU OPTUŽNICU PROTIV OVOG BROĐANINA: Sjećate li se za što ga terete?

FOTO: SB Online

25.2.2022. | 16:32 | L.S./SBOnline
Pregleda: 7144

U prosincu prošle godine, odnosno 6. prosinca oko 16:40 došlo je do incidenta, pokušaja ubojstva, u naselju Andrije Hebranga, u Sl. Brodu

Kako navode, u današnjem priopćenju, Županijskog državnog odvjetništva, okrivljenika se tereti da je "došao do zgrade u kojoj živi državljanin Republike Hrvatske (1995.) i pozvonio na ulazu te pozvao 27-godišnjeg oštećenika da izađe van, a kada je oštećenik izašao noseći u naručju malo dijete, verbalno ga je napao i udario dlanom u lice. 

Tereti ga se da je, dok je oštećenik spuštao dijete na tlo, u nakani da usmrti oštećenika, nožem ga ubo u predio lijeve pazušne regije, a potom i više puta u lijevu nadlakticu i lijevu natkoljenicu pri čemu je oštećenik, uz lake tjelesne ozljede, zadobio i osobito tešku po život opasnu  ozljedu plućnog krila, a život mu je spašen pravovremenom medicinskom intervencijom", navode iz ŽDO Sl. Brod. 


Temeljem istoga Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je optužnicu protiv, muškarca 1992. godište, zbog počinjenog kaznenog djela pokušaja ubojstva iz članka 110. u vezi članka 34. stavak 1. Kaznenog zakona/11.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika na temelju članka 123. stavak 1. točka 3. ZKP/08.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI