Pero Veočić izabran za trenera godine

FOTO: Hrvatski boksački savez

20.2.2023. | 14:59 | Igor Safundžić
Pregleda: 870

Pod predsjedanjem Bone Bošnjaka, održana je redovna skupština Hrvatskog boksačkog saveza. U svečanom dijelu podijeljene su nagrade za životno djelo za iznimni dugogodišnji doprinos i ustrajnu potporu hrvatskom boksu te godišnje nagrade i priznanja za sve naše osvajače medalja na europskim i svjetskim prvenstvima u 2022. godini i njihove trenere.

Hrvatski boks u protekloj godini može se dičiti uistinu s rezultatima za ponos - osvojeno je ukupno 12 odličja na europskim i svjetskom studentskom prvenstvu!

Posebnu nagradu za suradnju i organizaciju natjecanja primio je Nenad Ivanković, predsjednik Zagrebačkog boksačkog savez.


Na trenerskom seminaru koji je prethodio skupštini treneri su izabrali Trenera godine - Peru Veočića, trenera europskog prvaka U-22 Gabrijela Veočića, izbornika kadetske reprezentacije i BK Brod.

Velikom prijatelju hrvatskog boksa, legendarnom talijanskom sportašu i velikanu svjetskog boksa Robertu Cammarelleu, a sada direktoru talijanskih nacionalnih selekcija uvelike zaslužnom za odličnu suradnju HBS-a i Talijanskog boksačkog saveza, koji se spremno odazvao kao predavač na trenerskom seminaru za hrvatske trenere, darovan je dres hrvatske reprezentacije.

Nagrađeni Gabrijel i Pero Veočić  za 2022. godinu.

Gabrijel Veočić iz boksačkog kluba Brod.

Mladi as iz Slavonskog Broda postao je europski prvak za seniore do 22 godine u Poreču, a u 2022. godini nije poražen ni u jednom meču - do Golden Belt turnira u Marakešu (veljača 2023.) nanizao je 25 pobjeda zaredom uz trijumfe i na Silver Belt turniru u Mariboru i Grand Prixu Zagreb, te turnirima Regionalne lige.

Pero Veočić 

Već sada veliku karijeru sina Gabrijela okrunio je lani osvajanjem zlatne medalje na Europskom prvenstvu do 22 godine i sa 25 pobjeda u nizu, uz uspješni prelazak u težu polutešku kategoriju i nastavak trofejnog niza. Hrvatski treneri izabrali su ga za Trenera godine!


VIŠE NA TEMU:
BOKS
TRENER
SKUPŠTINA
BOKSAČ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI