Penava vladajućima: ’Što se krvlju brani, ne pušta se lako!’ U subotu veliki skup Domovinskog pokreta u Sl. Brodu

Domovinski pokret- skup u Sl. Brodu
(FOTO: Ustupljene fotografije)

1.6.2023. | 11:46 | PR
Pregleda: 3814

"Ustani i ostani" naziv je velikog skupa kojeg će Domovinski pokret održati u Slavonskom brodu 3. lipnja 2023. godine. Na skupu će nastupiti Opća opasnost, Tiho Orlić, Tram 11, Željko Pervan te gosti iznenađenja, a sve će se odvijati od 18 do 23 sati na popularnom Korzu.

Poruke skupa Domovinskog pokreta, čiji je rejting sve jači među biračima, a što je vidljivo iz svakodnevnih analiza preferencija glasača, su jasne. Domovinski pokret je za ostanak mladih u Hrvatskoj i za poticanje povratka iseljeništva, kao i za zaštitu obitelji, hrvatske kulture i i identiteta.

Veliku podršku Domovinski pokret daje hrvatskim poljoprivrednicima i samodostatnoj proizvodnji, stvaranju konkurentne Hrvatske, dostojanstvenm životu radnika i umirovljenika te snažnom sustavu domovinske sigurnosti.


Domovinski pokret je za energetski neovisnu Hrvatsku, za opstojnost Hrvata u BiH i okolnim zemljama, za izjednačavanja liječnika, nastavnika, policajaca i sudaca s najuglednijim i najplaćenijim zanimanjima u zemlji te za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i svih ratnih postrojbi hrvatske pobjedničke vojske.

"Hrvatska je danas zemlja velikih neostvarenih potencijala i nedoraslog vodstva. Da smo u Domovinski rat išli s ovakvim vodstvom države i ovakvom vlašću, danas ne bi bilo Hrvatske i situacije Domovinskog rata gdje nismo imali nikoga, ali smo imali sebe, svoju vjeru, svoj optimizam, svoju nadu. Danas kada imamo svoju zemlju, svoju slobodnu i samostalnu Hrvatsku za koju su se naši branitelji borili i ginuli, sada je prilika da se zajedno izborimo za bolju Hrvatsku. Za Hrvatsku slobodnog čovjeka i sretnih ljudi, za Hrvatsku u kojoj se radi i dobro živi, za Hrvatsku i njezino selo koje proizvodi hranu za svoje potrebe, pa i za izvoz. Za Hrvatsku u kojoj se rađaju djeca, za Hrvatsku okrenutu prema budućnosti, ali svjesni svoje tradicije, vjere, kulture i jezika. To je Hrvatska kakvu želimo i za kakvu se borimo! I zato je moja poruka svima - Ustani i ostani!", poručio je Ivan Penava, presjednik Domovinskog pokreta.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI