Oni su tu, oko 500-tinjak Brođana se ujedinilo! Bravo!

FOTO: Crveni Križ Slavonski Brod

19.3.2020. | 21:28 | Luka Safundžić
Pregleda: 2413

Svi znamo kako su pred nama teška vremena te kako je potrebno da se ujedinimo i zajedno pobijedimo virus koji je potvrđen i u našoj županiji.

"Mi smo u ratu protiv virusa, u ratu protiv panike i u ratu protiv negativnih društveno-ekonomskih posljedica ove globalne pandemije" poručio je prije par dana predsjednik Vlad RH Andrej Plenković.
"Što se tiče Crvenog križa, trenutno je 200 osoba zaposlenika, volontera i povjerenika po općinama angažirano na opskrbi starijih osoba, nemoćnih osoba, teško pokretnih osoba, osoba u potrebi, i oni opskrbljivu oko 500 kućanstava i to za sada funkcionira. Javljaju nam se pojedinci, trgovačka društva i udruge, koje u ovoj situaciji žele pomoći, dati svoj doprinos, a upravo u ovom smislu, procjenjujemo da će biti potrebe i veće od ovog broja volontera što Crveni križ ima.Javilo nam se Društvo prijatelja Hajduka Slavonskog Broda s 300 članova i još neki gospodarski subjekti i mi smo ih uputili da budu u komunikaciji s Crvenim križem, kao nešto što nam je u rezervi, i koji će se zapravo angažirati sukladno potrebama u nadolazećem razdoblju" rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare načelnik Stožera CZ Brodsko-posavske županije Stjepan Bošnjaković.

Mislimo da je svaki od tih 500 tinjak volontera zaslužio barem jedno hvala, Brođani su ponovno pokazali veliko srce! Bravo!

VIŠE NA TEMU:
SLAVONSKI BROD
BROĐANI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI