OČEKIVANO?? APN zaprimio manje zahtjeva nego prošle godine

Arhivska fotografija
(FOTO: Grad Slavonski Brod)

15.4.2023. | 17:01 | Dnevnik.hr
IZVOR: Dnevnik.hr
Pregleda: 1365

Ove godine je Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) zaprimila manje zahtjeva za subvencioniranje kredita nego lani.

Zasad su stigla 2933 zahtjeva za APN, pa će zbog manjeg broja zahtjeva rokovi za prijavu biti duži nego što se očekivalo, javlja Dnevnik Nove TV.

"Nešto niži broj zahtjeva ne mora biti loš za korisnike" Za rješavanje stambenog pitanja mlađih od 45 godina bit će utrošeno devet milijuna i 300.000 eura. Očekuje se da će ta brojka obuhvatiti oko 5000 ljudi.


"Nešto sporije ide s obzirom na evidentan rastkamatnih stopau odnosu na prošlu godinu, kad su one bile rekordno niske, tako da u ovo vrijeme smo imali možda već 3500, 4000 zahtjeva. Sad je taj broj nešto niži, što ne mora biti loše za korisnike jer će imati nešto više vremena za realizaciju tih kredita", rekao je za Dnevnik Nove TV Goran Golenić iz Odjela zasubvencioniranje stambenih kredita.

(IZVOR: www.dnevnik.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI