OBJAVLJENO: Završni radovi na tribini u Sl. Brodu

FOTO: Grad Sl. Brod

13.6.2023. | 14:01 | Grad Slavonski Brod
Pregleda: 2367

Veliki dio poslova na izgradnji južne tribine je odrađen te se radovi približavaju kraju. Naime, odrađeni su keramičarski radovi, elektroinstalaterski radovi, vodoinstalaterski radovi, ličilački radovi te je izvršena montaža sanitarija i sjedalica.

Trenutno je u tijeku montaža rasvjete na nadstrešnici tribine, izrađuju se sportski podovi te se vrše ispitivanja vezana za elektroinstalaterske radove. Radovi na južnoj tribini započeli su krajem 2021. godine, a nakon izgrađene istočne tribine te pomoćnih terena s umjetnom podlogom, predstavlja nastavak ulaganja u sportske sadržaje u našem gradu.

Po završetku radova, južna tribina imat će sve sadržaje koji su nužni za normalno funkcioniranje stadiona. U južnoj tribini nalazit će se svlačionice za igrače, prostori za sudce, delegate, doping kontrole, sanitarije, sobe za liječnika, teretana, klupske i uredske prostorije, sanitarije i sl. Za VIP gledatelje predviđeno je 120 mjesta sa zatvorenim prostorom, a za gledatelje 1400 sjedećih mjesta te 6 invalidskih mjesta.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI