Obilježen Dan Osnovne škole „Bogoslav Šulek“

FOTO: Grad Slavonski Brod

29.4.2023. | 11:53 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 948

Učenici i djelatnici Osnovne škole „Bogoslav Šulek“ prigodnim su programom obilježili svoj dan. Glazbeno-scenske izvedbe u školsko - sportskoj dvorani oduševile su okupljene roditelje i goste, a svečanom programu obilježavanja Dana škole nazočila je i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je tom prigodom učenicima, ali i djelatnicima škole poželjela uspjeh u daljnjem radu.

Osnovna škola „Bogoslav Šulek“ najveća je škola na području Brodsko-posavske županije te broji više od 1.000 učenika u matičnoj školi i područnim školama. Zahvaljujući nadogradnji škole, učenici od rujna prošle godine nastavu pohađaju u jednoj smjeni, a isto tako od ožujka 2021. godine uz školu je izgrađena nova školsko - sportska dvorana zahvaljujući kojoj su učenici dobili prostor za kvalitetno bavljenje sportom u okviru školskih te izvanškolskih i izvannastavnih aktivnosti.

Svim učenicima i djelatnicima Osnovne škole „Bogoslav Šulek“ čestitamo njihov dan.


VIŠE NA TEMU:
ŠKOLA
DAN
PROSLAVA
GRAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI