Novi fetiš: Predstavnicima Ministarstava prilikom polaganja vijenaca kišobrane nose žene

FOTO:

26.6.2022. | 11:53 | L.S./SBOnline
Pregleda: 2744

Kako smo najavljivali i objavili jučer je u Velikoj Kopanici obilježena 31. obljetnica osnutka 108. brigade ZNG-a RH

Nekoliko trenutaka poslije početka polaganja vijenaca krenula je padati jaka kiša praćena 'ledom'. No to nije omelo sudionike, te su vijenci položeni i svijeće zapaljene na spomeniku u Velikoj Kopanici.

Ispred Ministarstva hrvatskih branitelja vijence su položili i svijeće zapalili, pravnica u spomenutom Ministarstvu, Ivana Majić i izaslanik ministra Tome Medveda - Ivan Pokaz. 


Objektiv našeg fotografa 'uhvatio' je zanimljivu fotografiju, naime kako je kiša padala, kišobran je nekoliko trenutaka nosila gospođa  Majić, valjda dok gospodin Pokaz nije shvatio kako je to ipak nekulturno. Javnost ismijala Banožića

Prije nekoliko tjedana na proslavi Dana državnosti ministar obrane Mario Banožić našao se pod kritikama javnosti jer mu je njegova suradnica od automobila do ulaska u HNK nosila kišobran. Bio je to hit na društvenim mrežama. 

Tako je jedan od naslova bio 'Ima li gospodin ministar ruke? Suradnica mu je morala nositi kišobran od automobila do HNK'

Izgleda da je sada novi trend u Vladi i u Ministarstvima da pored zdravih muškaraca žena nosi kišobran. Zaista đentlmenski.

Načelnik je imao kišobran

Sličan primjer dogodio se i kada je načelnik Velike Kopanice došao na red za polaganje vijenaca. Metešu je tako ispred spomenika kišobran nosio netko od njegovih, muških, suradnika, dok Meteševa suradnica nije imala zaštitu od jake kiše. Neki novi trendovi.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI