NESREĆA U SL. BRODU: Mladić zadobio teške ozlijede

FOTO: Arhiv/foto nije povezan s događajem

12.5.2022. | 16:07 | PU brodsko-posavska
Pregleda: 3889

PROMETNA NESREĆA - OZLIJEĐEN BICIKLIST 

U srijedu oko 7,30 sati u Slavonskom Brodu u Ulici Mihovila Pavlinovića dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način da je 20–godišnji biciklist započeo radnju skretanja u lijevo, ne vodeći pri tome računa o položaju osobnog automobila koji je već bio u fazi pretjecanja bicikla. Uslijed navedenog došlo je do udara bicikla u osobni autombil, nakon čega je biciklist pao na kolnik.  U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 20–godišnji biciklist, a isti je zadržan na daljnjem liječenju. Policija protiv 20-godišnjeg počinitelja podnosi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

UPOZORENJE: Policija upozorava građane koji koriste bicikle da budu oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, te da ne krše prometna pravila i propise. 


VOŽNJA POD UTJECAJEM ALKOHOLA

Jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Lađevac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,95 promila u krvi, nekoristeći sigurnosni pojas izgubio nadzor nad vozilom te zahvatio šljunčanu bankinu, a potom nakon zanošenja po kolniku, sletio u odvodni kanal, nakon čega je došlo do višestrukog prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač, te je isti zadržan na daljnjem liječenju. Policija će podnijeti prekršajne prijave nadležnom Prekršajnom sudu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI