NAPADNUT VATROGASAC: Doznali smo detalje

FOTO: Arhiv/ fotografija nije povezana s događajem

25.3.2022. | 15:03 | Luka Safundžić
Pregleda: 4935

Na društvenim mrežama, odnosno na stranici "Vatrogasci - Oni su naši Heroji" jučer je podijeljena informacija: "Danas 24.3.2022. Prilikom gašenja požara niskog raslinja u romskom naselju u Novoj Gradiški fizički je napadnut jedan od kolega vatrogasaca", napisali smo.

Opisali nam što se dogodilo

"Bio sam na Skupštini, čim su me nazvali došao sam u N. Gradišku, to je već bilo riješeno. Prema navodima kolega koji su bili, moji dečki su gasili to područje, vršili su pospremu, i kolega je dobio udarac u glavu, šakom u glavu. Prilikom udarca ispod desnog oka dobio je posjekotinu, gdje je krvarilo.


Mi kada smo izašli, policija je s nama izašla, kada se to privodilo kraju, oni su otišli nešto svoje odraditi, u međuvremenu su ovi počeli nekakvo verbalno vrijeđanje, policija je uzela izjave jedne i druge strane. Dogodio se taj slučaj što se dogodio. Došla je hitna, pregledali su kolegu, kolega se osjeća oke, pustili su ga na kućnu njegu", kazao je za SBOnline zapovjednik JVP Nova Gradiška Tomislav Orlovac.

Vatrogasci - službene osobe

"Definitivno trebamo biti službene osobe. Polaže se taj ispit za vatrogasca s posebnim ovlastima i odgovornostima ali nas se ne tretira kao službenu osobu i opet moramo čekati djelatnike policije", kazao je Orlovac 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI