KRENULA DRUGA FAZA: Pogledajte kako ʼKlasijeʼ danas izgledaju

FOTO: Grad SB/L.S.

13.5.2022. | 15:26 | L.S./SBOnline
Pregleda: 940

Grad Slavonski Brod i dalje ulaže u sportsku infrastrukturu a dokaz tomu je i rekonstrukcija ŠRC 'Klasija'

Prva faza projekta je dovršena, a odnosi se na izgradnju dva sportska malonogometna igrališta s umjetnom podlogom te postavljanje nove rasvjete i novog sustava oborinske odvodnje. Osim navedenog, uz dva malonogometna igrališta s postavljenom umjetnom podlogom, ukupne površine 2.208 m2, nalazi se i nova zaštitna mreža. Nova rasvjeta uz dva malonogometna igrališta također je postavljena i kod gledališta te kod pješačkih staza i prilaza.

Što se tiče druge, završne faze, građanima će na raspolaganju biti i nova istočna tribina, a na zapadnom dijelu kompleksa predviđena je izgradnja atletske staze s kružnim trkalištem te igrališta za košarku, tenis, odbojku i graničar. Osim sportskih terena, Športsko-rekreacijski centar imat će i dvije zgrade s popratnim sadržajima u kojima će se nalaziti caffe bar, svlačionice za sportaše i rekreativce, sanitarije te ostale pomoćne prostorije poput prostorija za sportske sudce i delegate, ostave za opremu i sl.


Upravo ovih dana počelo je postavljanje sjedalica na tribini, a kako to izgleda pogledajte u našim fotografijama.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI