Kinez krijumčario ljude

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija
(FOTO: tuzlanski.ba)

16.8.2023. | 21:12 | PU brodsko-posavska
Pregleda: 843

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske na području Općine Gornja Vrba, dana 14. kolovoza, u jutarnjim satima, kontrolirali su osobni automobil (talijanskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Narodne Republike Kine, u kojem su uočili tri osobe te posumnjali u krijumčarenje osoba.

Kriminalističkim istraživanje utvrđeno je da su se u automobilu nalazila tri strana državljana, a koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku. Nadalje je utvrđeno da je 24-godišnjak iz koristoljublja u automobil primio navedene osobe koje su mu platile da ih odveze do Italije.

Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeli osobni automobil te protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, dok je prema stranim državljanima proveden postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti te Zakonu o strancima.VIŠE NA TEMU:
AUTO
POLICIJA
KINA
PRIJAVA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI