Izvršena još jedna strojna sadnja tulipana

FOTO: I.S.

21.11.2022. | 17:11 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 559

Krajem 2021. godine u Ulici Petra Svačića strojnom sadnjom zasađeno je oko sto tisuća lukovica tulipana. Sadnju je s 50 % iznosa sufinancirala Mestna občina Celje koja je grad prijatelj Slavonskog Broda. Zahvaljujući navedenom, građani Slavonskog Broda ovog su proljeća mogli uživati u prekrasnom cvjetnom prizoru u Ulici Petra Svačića, a prizor će biti još ljepši tijekom nadolazećeg proljeća jer je ove jeseni izvršena strojna sadnja novih lukovica tulipana. Naime, Ulicu Petra Svačića od iduće godine krasit će tulipani na cijelom potezu od kružnog toka na križanju s Vukovarskom ulicom do kružnog toka na križanju s Ulicom Matije Gupca.

Osim novih lukovica tulipana, na javnim zelenim površinama uskoro će biti izvršena i sadnja 20.000 lukovica zumbula. Grad Slavonski Brod na ovaj način nastavlja s redovitim uređivanjem javnih gradskih površina.

Izvor:www.slavonski-brod.hrVIŠE NA TEMU:
TULIPANI
SADNJA
CVIJEĆE
GRAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI