IDE DOKLE IDE: Na čelne pozicije u Slavonskom Brodu samo rodbina dolazi u pitanje

FOTO:

3.8.2023. | 19:07 | SBOnline
Pregleda: 11693

Čitatelji ocijenili:

3

I ako je često ne možete vidjeti u medijima, vjerojatno zato što ima izuzetno dobar vokabular za jednu zamjenicu gradonačelnika, izgleda da se Marina Martić Puača dobro snalazi u političkim igrama odnosno kada je riječ o Slavonskom Brodu i igricama.

Naime, u Slavonskom Brodu djeluje Ustanova za gospodarenje športskim objektima. Radi se o jednoj lijepoj prije svega rodbinskoj Ustanovi.

Kada je riječ o prvom čovjeku iste te Ustanove, poznato je, radi se o Miroslavu Stefanoviću koji je obiteljski povezan s alfom i omegom Grada Slavonskog Broda odnosno Ankicom Majetić, no poštena pročelnica koja drma gospodarstvom grada sada nije tema.


Upravo u toj Ustanovi za gospodarenje športskim objektima zaposlen je ni manje ni više već muž zamjenice gradonačelnika Slavonskog Broda. I to prema dostupnim informacijama radi za lijepu plaću koja je nešto viša od tisuću eura.

Da bi potvrdili ono da se zamjenica gradonačelnika dobro snalazi, govori i činjenica da je krajem travnja upravo Marin Martić Puača donijela odluku o razrješenje i imenovanju člana Upravnog vijeća Ustanove gdje joj je muž zaposlen.

Naime, Ivana Katušića u Upravnom vijeću zamijenio je Robert Duspara.

Ali nemojte se zavaravati, uvjereni smo kako se za nedjeljnim obiteljskim stolom naše zamjenice gradonačelnika nije dogovarao novi član Upravnog vijeća.


Komentari (3)
brkatibrka
12.8.2023.
Osobno, mislim da je bitno kritizirati ako netko radi loše...
Nadimak
4.8.2023.
Jednog dana sve ćemo im to naplatiti,guraju poštene ljude do ruba živaca sa korupcijom i nepotizmu.Sve te bosančesrose i Hercegovce preko save potjerati
Mariosb
4.8.2023.
Klošari iz žeravca
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva portala . ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu redakcija@sbonline.net.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI