HZZO se vraća na staru adresu

FOTO: Screenshot

19.10.2022. | 18:35 | Igor Safundžić
Pregleda: 4862

Nakon dužeg vremena te obnavljanje zgrade HZZO na Trgu pobjede ova služba se vraća na staru lokaciju, odnosno iz Tome Skalice 4 i 6 vraćaju se na staru lokaciju Trg pobjede 4.

"Obavještavamo osiguranike i poslovne partnere Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) kako je rekonstrukcija zgrade Područne službe HZZO-a u Slavonskom Brodu završena, te s danom 31. listopada 2022. godine Područna služba počinje s radom na lokaciji Trg pobjede 4 u redovnom radnom vremenu od 7 do 16 sati.

Pristup osobama s invaliditetom omogućen je sa stražnje strane zgrade gdje je osigurano parking mjesto osobama s invaliditetom i lift kako bi nesmetano mogli pristupiti prostorijama Područne službe.


S obzirom da će se 28. listopada 2022. godine obavljati preseljenje Područne službe s lokacije Ulica Tome Skalice broj 4 i 6 na novu lokaciju Trg pobjede 4, rad sa strankama bit će ograničen u trajanju od 7 do 12 sati. Zahvaljujemo na razumijevanju".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI