Hrpa glomaznog otpada koji su ostavili neodgovorni stanari

FOTO: Čitatelj

21.1.2023. | 12:08 | Redakcija SBonline
Pregleda: 1850

Javila nam se čitateljica s naselja Slavonija II koja je nezadovoljna činjenicom da stanovnici naselja u ulazu 3/3 gomilaju glomazni otpad na javnu površinu ispred svog ulaza. 

Kako nam piše tim putem joj djeca idu svakodnevno u školu i vrtić te se boji za sigurnost svoje djece jer kaže pitanje je vremena kada će se nešto s te hrpe otpada srušiti na ili će netko stati na zahrđali čavao.
Nadalje nam piše kako predstavnik stanara nema namjeru rješavati problem s nagomilanim glomaznim otpadom. Moli mjerodavne da se ta hrpa glomaznog otpada odveze sa zelene površine na zadovoljstvo svih onih koji tim putem svakodnevno prolaze.

Također treba napomenuti kako Komunalac jednom godišnje odvozi glomazan otpad u Slavonskom Brodu, a za sve ostalo postoje tri reciklažna dvorišta u gradu. Naravno stava smo da Komunalac ne može biti odgovaran za ovakvo neodgovorno ponašanje građana.VIŠE NA TEMU:
SMEĆE
GRAD
NASELJE
ŠKOLA
OTPAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI