Gradonačelnik Mirko Duspara predložio odluku o oslobađanju komunalne naknade

FOTO: Grad Slavonski Brod

19.3.2020. | 19:47 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1581

Dana 19. ožujka 2020. godine, sukladno zakonskim propisima, gradonačelnik Mirko Duspara uputio je Gradskome vijeću prijedlog Odluke o oslobađanju plaćanja komunalne naknade za one obveznike kojima je Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske naložena privremena obustava rada.

Nadalje, kako bi se rasteretili gospodarski subjekti u onim djelatnostima kojima je privremeno naložena obustava rada, Gradonačelnik također predlaže odluku kojom bi se u cijelosti isti oslobodili od plaćanja zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu Grada.

Zakupnici javnih površina na području grada Slavonskoga Broda u onim djelatnostima kojima je Odlukom privremeno naložena obustava rada također bi trebali biti oslobođeni od plaćanja zakupnine javne površine od strane Grada ako u tom razdoblju imaju ugovoren zakup.


Odluka bi trebala biti donesena za razdoblje trajanja Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

Izvor:Grad Slavonski Brod


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI