GRAĐANI SE MOLE ZA STRPLJENJE: Poštari će dostavljati mirovine najbrže što mogu

Hrvatska pošta
(FOTO: Facebook Hrvatska pošta)

19.3.2020. | 15:16 | Andrea Staklarević
Pregleda: 891

Danas nam je stiglo priopćenje od Hrvatske pošte u kojemu navode da će poštari opremljeni adekvatnim zaštitnim sredstvima najbrže moguće dostavljati socijalne pomoći i mirovine primateljima.

 Iz HP-a su priopćili da je danas počela isplata socijalnih pomoći sukladno kapacitetima zaštitnih sredstava, te pozvali korisnike da budu susretljivi i strpljivi.

“Molimo korisnike socijalne pomoći kojima se ovih dana isplaćuju sredstva da budu susretljivi i strpljivi. Poštari će ih uručiti najbrže moguće, ali uz mjere zaštite. Izuzetno je važno da štitimo naše poštare, jer tako štitimo i građane. Isplata će trajati nekoliko dana duže nego obično, upravo zbog mjera zaštite. Danas je započela isplata socijalnih pomoći na svim područjima sukladno kapacitetima zaštitnih sredstava.”, stoji u priopćenju Hrvatske pošte.


Isto tako ističu i  da Hrvatska pošta nabavlja sva zaštitna sredstva najbrže moguće, a kako će poštari ovu vanrednu situaciju provoditi na terenu, pozivaju se svi dobavljači maski, rukavica i sredstva za dezinfekciju da se jave na adresu: info.javnanabava@posta.hr.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI