GRAD PRIPREMIO BOGATI PROGRAM: Evo što nas očekuje

FOTO: Grad Slavonski Brod

14.5.2022. | 12:47 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1613

Povodom Dana grada Slavonskog Broda i blagdana njegovog zaštitnika svetoga Ivana Nepomuka, 16. svibnja, za sve građane priređen je prigodan program. Ovoga vikenda, od nedjelje, 15. svibnja, očekuju nas sportski događaji, odnosno Stolnoteniski turnir „Brod Open“ u Osnovnoj školi Vladimir Nazor te Atletski susret SB 2022. na Stadionu Stanko Vlajnić Dida. Istoga dana u 19,00 sati održat će se svečana sveta misa u crkvi Gospe Brze Pomoći te Ivanjske svečanosti u Tvrđavi Brod od 20,00 sati. U 21,00 sat u Tvrđavi Brod građane će zabavljati Jole, a bit će organiziran i vatromet.  

Na sam Dan grada, 16. svibnja, održat će se polaganje vijenaca poginulim i umrlim Brođanima u 09,00 sati kod Središnjeg križa na Gradskom groblju, u 09,30 kod Spomenika poginuloj djeci u Domovinskom ratu te u 10,00 sati kod Spomenika poginulim braniteljima ispred Kazališno koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranić. U 11,00 sati održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda u sklopu koje će biti dodijeljena i javna priznanja te nagrade, a od 17,00 sati u Tvrđavi Brod održat će se Sajam udruga i manifestacija Volim Brod.

Sve detalje o proslavi Dana grada Slavonskog Broda možete vidjeti na dolje priloženom programu. Izvor: Grad Sl. Brod


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI