Evo što je danas Duspara poručio Jeliću

FOTO: L.S.

27.5.2021. | 14:06 | SBOnline
Pregleda: 2780

Kandidat za gradonačelnika i aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, na tiskovnoj konferenciji osvrnuo se na dosadašnji tijek kampanje ovogodišnjih lokalnih izbora te pozvao građane da u nedjelju izađu na birališta.

„Na izbore u nedjelju izlazim čista obraza, iza mene je kampanja koju smo vodili pošteno, kako prema protukandidatima tako i prema građanima. Planovi i projekti koje sam predstavio realni su i izvedivi te će biti ostvareni u sljedećem mandatu“, rekao je Duspara te dodao kako u svakoj kampanji ima onih koji se služe raznim metodama kako bi se dokopali vlasti, ali Brođani prepoznaju razliku između kontinuiranog rada za grad i nemoralnih pokušaja difamiranja u sklopu predizborne kampanje.

Komentirao je i trenutnu situaciju na lokalnim izborima diljem Hrvatske, u kojoj kandidacijske liste građana i nezavisnih kandidata izlaze kao jaka alternativa velikim strankama što su Brođani prepoznali već prije 16 godina, a što je, kako kaže, upravo razlog zašto se Slavonski Brod svih ovih godina razvijao i postao grad za primjer drugima u Slavoniji, ali i šire.


Aktualni gradonačelnik izrazio je optimizam za nadolazeći drugi krug lokalnih izbora.

„S istim smo rezultatom u drugi krug ulazili i 2013. i 2017., tako da razloga za strah nemam. Brođani su u prvom krugu rekli da i dalje imam njihovu uvjerljivu potporu, što je najbolja motivacija za nastavak, a nakon ove nedjelje, gospodin Jelić će s pozicije državnog tajnika imati priliku ispuniti sva svoja obećanja prema Brođanima na državnoj razini“, rekao je Duspara.

Pozvao je sve građane da u nedjelju izađu na birališta i svoj glas daju za stabilnost i kontinuirani razvoj Slavonskog Broda.

„U nedjelju birate osobu koja će zastupati vas i vaše interese u iduće četiri godine, zato je važno izaći na izbore i povjerenje dati kandidatu koji će biti na vašoj strani. Idemo u dobrom smjeru, a tako ćemo nastaviti i dalje“ – zaključio je gradonačelnik.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI