DUSPARA POTPISAO UGOVOR: Pogledajte na što Grad daje više od 25 tisuća eura

FOTO: Grad Sl. Brod

14.4.2023. | 10:57 | Grad Sl. Brod
Pregleda: 2643

Gradonačelnik Mirko Duspara jučer je s predstavnicima Hrvatskog kajakaškog saveza potpisao ugovor o suorganizaciji Europskog prvenstva u kajak-kanu maratonu koji će se u srpnju ove godine održati u Slavonskom Brodu.

Potpisivanjem ugovora Grad Slavonski Brod ujedno će u organizaciji navedenog prvenstva, a koje će imati značajan utjecaj na promociju Slavonskog Broda, sudjelovati s iznosom od 26.544.56 eura što je osigurano u gradskom proračunu za 2023. godinu.

Današnjem potpisivanju ugovora, osim gradonačelnika, nazočili su Branko Lovrić, tajnik Europske kajakaške asocijacije, Marko Ćurković , predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza, Marko Lipovac, Brođanin i istaknuti hrvatski kajakaš te jedan od glavnih inicijatora projekta domaćinstva ovog sportskog natjecanja i Vesna Zlatarević, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI