Duspara poručio: Ne bih rekao da je pet kuna puno

Duspara poručio: Ne bi rekao da je pet kuna puna
(FOTO: )

24.2.2022. | 11:57 | Luka Safundžić
Pregleda: 2924

Kako smo i najavljivali, u tijeku je 5. sjednica Gradskog vijeća, "aktualac" je u tijeku, a mi izdvajamo pitanje HDZ-ovg Tomislava Delića

"Očigledna je promjena u politici upravljanja naplatom parkiranja u Gradu. Možemo li čuti konkretan razlog, zbog kojeg je potrebno tu cijenu parkiranja u nultoj zoni povećati za 60%, a u prvoj zoni za 30% u odnosu na stare cijene", upitao je Delić.

"Znate da su ogromni troškovi uređenja parkirnih mjesta, godinama smo imali prigovore. Kada uzmete Strossmayerovu, uređenje parkinga bez parka je oko milijun i pol kuna. Uređujemo parking kod Gimnazije, tamo je 38 parkirnih mjesta, uredili smo parkiralište ispred nebodera na Plavom polju, to sve košta. 


Uređenje, samih parkirnih mjesta i svega ostalog, košta. Ne bi rekao da je pet kuna puna, u strogom centru grada, tako je u većini gradova i bliže i dalje od Sl. Broda. S ovim ćemo sigurno dobiti uređeniji način parkiranja, i više reda u parkiranju, manje automobila na zelenim površinama, i uređenije površine u Sl. Brodu", odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI