Duspara i Marušić danas za zajedničkim stolom

7.9.2021. | 16:04

Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod

Pregleda: 1499

FOTO: Grad Slavonski Brod

7.9.2021. | 16:04 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1499

Na inicijativu gradonačelnika Mirka Duspare, danas je održan sastanak  sa županom Danijelom Marušićem na temu daljnje suradnje kako bi razriješili međusobne odnose.

Među brojnim temama sastanka bila je i izgradnja nove školske zgrade Osnovne škole „Milan Amruš“ za koju još uvijek nije raspisan natječaj za izgradnju  te obveza Grada po presudi za prodano zemljište Billa d.o.o.

Između ostalog, na sastanku se dotaklo i teme oslobađanja plaćanja komunalnog doprinosa za izgradnju zdravstvene ustanove u kojoj bi bio smješten mikrobiološki laboratorij i dnevna bolnica, ali i nerazjašnjenih imovinsko – pravnih odnosa vezanih uz zemljište Doma za starije i nemoćne osobe te ambulante u sklopu Doma zdravlja.


Gradonačelnik je naglasio kako međusobni dogovori podrazumijevaju da obje strane sudjeluju u rješavanju problema što je župan Danijel Marušić potvrdio i obvezao se pomoći u uspostavi komunikacije s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Izvor: Grad Slavonski Brod


VIŠE NA TEMU:
DUSPARA
MARUŠIĆ
SASTANAK

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI