Doznali smo je li se gradonačelnik Duspara testirao na koronavirus

FOTO: Arhiv

15.7.2020. | 15:07 | Luka Safundžić
Pregleda: 2009

Hrvatska danas broji 92 novozaražena pacijenta na koronavirus, u našoj ih je županiji danas četiri. Odlučili smo provjeriti jesu li se čelnici grada i županije odnosno gradonačelnik i župan do sada testirali na koronavirus.

Kristina Ergotić, viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol na naš upit odgovorila je: "gradonačelnik Mirko Duspara pridržava se svih epidemioloških mjera te nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom. Stoga, nije bilo potrebe za testiranje na koronavirus.

Za razliku od g. Duspare, g. Marušić iza sebe ima kampanju u kojoj je bio u kontaktu s puno ljudi, a podsjetimo u samoizolaciji bio je i njegov zamjenik a ujedno i šef Stožera CZ BPŽ, Bošnjakoviću je nalaz bio negativan, a je li se Marušić testirao na koronavirus za sada još uvijek ne znamo jer odgovor na naš upit dobili nismo, ali čim ga dobijemo obavijestit ćemo vas.VIŠE NA TEMU:
TESTIRANJE
KORONAVIRUS
DUSPARA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI