Dodjeljena još tri stana

FOTO: Luka Safundžić

31.8.2018. | 17:10 | Luka Safundžić
IZVOR: Grad Slavonski Beod
Pregleda: 2282

Danas su u Velikoj viječnci potpisani ugovori o najmu stana za tri mlade obitelji.

Cijena najma za dvosobne stanove (49,29m2) iznosi 920,00kn, a za trosobne stanove (59,89m2) iznosi 1.100,00kn, svi stanovi imaju pripadajuče parkirno mjesto. Ugovor je skolopljen na 5 godina, nakon čega se može produžiti na još toliko i imaju mogučnst otkupa.

"Živim kao podstanar u Slavonskom Brodu i sad smo iskoristili ovu priliku i javili se na natječaj. U podstanarstvu ovisite o puno drugih čimbenika, a ovo je ugovor na 5 godina pa planiramo otkupiti stan." Rekao je Mario Rosandić.


" Na korištenje ove mjere me potaknilo to da ne idemo van. Da ne idemo iz Slavonskog Broda da ne idemo iz Hrvatske nigdje. Nisam zaposlena ali suprug mi je vani i želimo da se vrati. Podstanari smo u jednoj kući, isto plaćamo, dobro će nam doći ovo nešto svoje, da znamo da če mo to danas sutra otplatiti." Rekla je gopođa Irena

"Danas sam vrlo vesel nove tri obitelji dobile su stanove, u našim zgradama koje su građene upravo za mlade obitelji. Rekao sam im da dosta toga radimo na izgradnji dječijih vrtića na obnovi dječijih vrtiča. Ja se nadam da če mo uskoro krenut sa izgradnjom vrtiča u blizini njihovih zgrada. Ovih dana bi trebala krenuti izgradnja novih dječiji igrališta u vrtiče. Od 12 stanova za mlade svoje korisnike je pronašlo 6 stanova, uskoro če mo raspisati natječaj za ostalih 6." Rekao je gradonačelnik Mirko Duspara

 VIŠE NA TEMU:
STANOVI
DODJELA
OBITELJI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI