Danas obilježavamo Svjetski dan glazbe

FOTO: Grad Slavonski Brod

21.6.2023. | 10:59 | SBonline
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1060

Slavonski Brod i ove će se godine priključiti u obilježavanje Svjetskog dana glazbe. Svjetski dan glazbe obilježava se diljem svijeta besplatnim nastupima glazbenika na otvorenim pozornicama, trgovima i gradskim ulicama. Tako će danas, 21. lipnja 2023. glazba vladati središtem grada te će građani moći uživati u cjelodnevnom programu koji će trajati sve do kasnih večernjih sati. Obilježavanje svjetskog dana glazbe započet će u 10,00 sati nastupima učenika Glazbene škole u Slavonskom Brodu, a nastavit će se nastupom Gradske limene glazbe Željezničars početkom u 18,30 sati te nastupom vokalno-instrumentalnog sastavaThe Marsonettesu 19,15 sati.

Svi će se programi odvijati na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić, a posljednji dio današnjeg programa održat će se na platou ispred Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranićs početkom u 21,00 sat kada će se održati koncert grupeFilosofiakoji se održava u sklopu 34. Brodskog glazbenog ljeta. Pozivamo sve građane da iskoriste dan i u šetnji gradom uživaju u svim glazbenim programima.


VIŠE NA TEMU:
GLAZBA
KONCERT
GLAZBENICI
GRAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI