Brod-plin d.o.o. jedan od partnera projekta potpore sektoru toplinarstva

FOTO: Grad Slavonski Brod

27.1.2023. | 13:59 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 965

Regionalna energetsko-klimatska agencija sjeverozapadne Hrvatske započela je s realizacijom projekta Croatian district heating sector support facility – D2Heat na kojemu zajedno sa šest partnera u razdoblju od 1. studenog 2022. godine do 31. listopada 2026. godine ima za cilj uspostaviti sustavnu strukturu potpore hrvatskom sektoru toplinarstva sa svrhom ubrzavanja modernizacije te provedbe energetske tranzicije za sektor daljinskog grijanja.

Kroz projekt D2Heat, tvrtkama koje se bave toplinarskom djelatnošću, na raspolaganje će se staviti tehnička i pravna podrška s ciljem ubrzane pripreme investicijskih projekata u modernizaciju opskrbe i proizvodnje toplinske energije te kvalitetne pripreme i provedbe procesa javne nabave. Uz navedeno će se toplinarima također pružiti i podrška u pripremi i provedbi novih i inovativnih modela financiranja planiranih investicija.

U projekt je uključeno šest partnera: Hrvatska gospodarska komora – HGK, Avelant d.o.o., HEP-Toplinarstvo d.o.o., Gradska toplana d.o.o., Energo d.o.o. te Brod-plin d.o.o. S obzirom na veličinu i važnost investicija, danas je održan sastanak s voditeljima projekta i predstavnicima Brod-plin-a d.o.o. Osim toga, kratak sastanak održao se i u Gradskoj upravi Slavonski Brod, a na sastanku je sudjelovao gradonačelnik Mirko Duspara i njegovi suradnici te direktor Brod-plina d.o.o. Dalibor Bukvić.


Cilj ovoga projekta je osigurati sigurnu, povoljnu i čistu opskrbu grijanja za sve postojeće i buduće korisnike sustava daljinskog grijanja.

Izvor:www.slavonski-brod.hr


VIŠE NA TEMU:
PLIN
GRAD
TVRTKA
PROJEKT

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI