BOŽINOVIĆ POTPISAO: Evo tko je imenovan za načelnika naše Policijske uprave

FOTO:

20.9.2022. | 15:42 | Luka Safundžić
Pregleda: 5853

Načelnik Valić već je obavljao ovu funkciju

Potpredsjednik Vlade, te ministar Ministarstva unutarnjih poslova Davor Božinović, potpisao je jučer rješenje kojim se Antun Valić imenuje načelnikom Policijske uprave Brodsko-posavske na razdoblje od pet godina.

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je 25. kolovoza 2022. godine, interni oglas za imenovanje rukovodećeg policijskog službenika u ovom Ministarstvu, između ostalog i za radno mjesto načelnik Policijske uprave brodsko-posavske.


Nadležno Povjerenstvo utvrdilo je da su na interni oglas za navedeno radno mjesto zaprimljene tri (3) prijave, a nakon uvida u prijave utvrdilo je popis od tri (3) kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, a čije su prijave pravodobne i potpune te je kandidate s te liste pozvalo na testiranje i intervju.

"Antun Valić ispunjava stručne uvjete radnog mjesta u pogledu stupnja obrazovanja i osobnog policijskog zvanja te ostale propisane i objavljene uvjete, a na temelju rezultata provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta", stoji u gore spomenutom Rješenju.

Treba istaknuti kako Policijska uprava brodsko-posavska kao jedna od ustrojstvenih jedinica MUP-a obavlja sve opće i posebne poslove predviđene zakonom. Prati i analizira stanje sigurnosti na svom području, kao i sve pojave i događaje koji pogoduju nastanku i razvitku svih vrsta i oblika kriminaliteta. Vodi računa o radu svih svojih ustrojstvenih jedinica, u svim domenama iz nadležnosti svoga rada, te sudjeluje u obavljanju složenijih poslova iz djelokruga rada istih. Pored navedenoga pruža i čitavi niz uslužnih djelatnosti građanima svoje Županije koju teritorijalno pokriva.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI