Borbene Brođanke posrnule na kraju utakmice

Fotografija nije povezana s događajem
(FOTO: Igor Safundžić)

20.11.2022. | 18:57 | Igor Safundžić
Pregleda: 1118

Jučer je u SD Vijuš odigrano 5. kolo Prve ženske košarkaške lige u kojem su se sastale domaće košarkašice KK Brod-a i gošće iz Osijeka KK Mursa. Slavile su gošće iz Osijeka s 52:56

Brođanke su odlično ušle u utakmicu te su vrlo brzo došle u prednost od desetak koševa razlike koje su održavale do treće četvrtine. Treba napomenuti da su domaće košarkašice u jednom trenutku vodile i 16 razlike. Mladost koja igra za KK Brod pokazala je da u klub ne mora brinuti za budućnost, odnosno ženska košarka u Slavonskom Brodu ima svijetlu budućnost. 

Sve je izgledalo odlično za domaćine, no kako se bližio kraj utakmice pomalo čudne odluke glavnih sudaca utakmicu su usmjerile u drugom i drugačijem smjeru. Vrlo brzo nakon poluvremena dvije najiskusnije igračice ( Sudar, Sokolović) morale su izaći zbog pet osobnih pogreški, i to je usmjerilo utakmicu u smjer koji se nije trebao dogoditi. Prevelika agresivnost gostujućih igračica nije kažnjena s većim brojem osobnih pogrešaka.


 Veliki upitnik je nad ljudima koji određuju suce za utakmice jer nikako nam nije jasno kako suci iz Osijeka i Đakova sude u Slavonskom Brodu a igra ekipa iz Osijeka. Još jedan podatak "bode u oči", kako je moguće da isti suci sude tri utakmice za redom? Možda kritike na račun sudačkog para ne bi trebale biti toliko velike jer dečki su sudili tri utakmice za redom, možda im je bilo malo previše za jedan dan. Nakon već ranije odsuđene dvije utakmice vjerojatno im je pala koncentracija i savladao ih umor.

Kako god bilo ovu utakmicu su izgubile ali su naučile da na agresiju treba odgovoriti agresijom.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI